Blijf op de hoogte

  Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen van Shaerpa

  Jamy Goewie

  Jamy Goewie (1977) studeerde Sociale Geografie en Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteiten van Utrecht en Amsterdam.

  Jamy is reeds meer dan 20 jaar actief in de impact en publieke sector. Ze startte haar carrière in 1999 in de jeugdzorg, waaronder pleegzorg en gezinsondersteuning. Ze lanceerde verschillende projecten in samenwerking met bedrijven om jongeren te helpen met het vinden van een baan en het starten van een onderneming. Een van deze initiatieven schaalde ze op tot een internationale organisatie, die werkt met jongeren in Azië en Afrika en hen ondersteunt met trainingen in ondernemerschap, start-up kapitaal en coaching. In 2014 richtte ze met succes Ashoka Nederland op, waar ze ruim 4 jaar directeur was. In 2017 werd ze Community And Development Director bij de European Venture Philanthropy Association (EVPA) in Brussel.

  Jamy is verkozen tot meest getalenteerde nieuwkomer in de non profit sector in 2006 en werd in 2016 benoemd tot de European Young Leaders. Ze is twaalfde op de lijst van meest invloedrijke personen in de non-profit sector in Nederland. Jamy maakte deel uit van verschillende besturen in de sociale sector en is speciaal ambassadeur van de German Financing Agency for Social Entrepreneurship.

  Haar persoonlijke passie is werken met teams, zelfsturende teams creëren en sociale ondernemers ondersteunen bij het opschalen naar een duurzame onderneming. Jamy is een creatief en getalenteerd strategisch adviseur.

  Case Studies

  Andere Handen Community

  Andere Handen Community

  Het werk in de zorg verandert snel door de toepassing van technologie en social media en de toenemende nadruk op zelfregie en samenredzaamheid. Andere Handen Community faciliteert een web-based ontmoetingsplek waar zorgwerkers worden geactiveerd en gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Dit gebeurt door de gebruikmaking van discussies, experts, kennis, innovaties, tips en ervaringen aan te bieden.

  Voor onze opdrachtgever hebben we de investering geanalyseerd, due diligence en structurering uitgevoerd en begeleiden we de sociale onderneming.

  lees meer  
  MemorieCare

  MemorieCare

  Dementie en Alzheimer tasten de kwaliteit van leven zwaar aan; cliënten raken geïsoleerd, rusteloos en agressief. Het herstellen van het contact tussen patiënten, familie en zorgverlener zal het sociaal isolement en de mate van agressie verminderen. MemorieCare ontwikkelt en verkoopt diverse producten die het contact met dementie- en alzeheimer patiënten herstellen.

  Voor onze opdrachtgever hebben we de investering geanalyseerd, due diligence en structurering uitgevoerd en begeleiden we deze sociale onderneming.

  Into D'mentia

  Into D'mentia

  Een simulatietraining om mantelzorgers en zorgprofessionals mee te nemen in de leefwereld van de persoon met dementie. Into D’mentia biedt een levensechte beleving. Als je zelf hebt ervaren hoe het is om met dementie te leven, snap je het beter, toon je meer begrip, ervaar je de zorg als minder zwaar…en kun je betere zorg leveren.

  Voor onze opdrachtgever hebben we de investering gestructureerd en vervullen we een begeleidende rol voor de sociale onderneming.

  Het Paradijs

  Het Paradijs

  Op deze Nederlandse zorgboerderij, worden ouderen en kinderen met ADHD opgevangen.

  Namens onze opdrachtgever maken we deel uit van het bestuur van dit bedrijf. Daarnaast hebben we onder meer een social return on investment analyse gemaakt en zijn we betrokken bij de structurering als sociale onderneming.

  lees meer  
  Bekijk meer cases